De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Vacature Product Manager

Vacature Product Manager

De Paardendrogist biedt innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten aan binnen de (hippische) consumentenmarkt. De Paardendrogist beweegt al meer dan 20 jaar mee in het razendsnel veranderende internetlandschap. Met name in het afgelopen jaar staan de onderwerpen ontwikkeling, uitbreiding en innovatie binnen onze organisatie centraal.
 
De Paardendrogist heeft voor haar locatie in Roden een vacature voor een ervaren en enthousiaste: Product Manager (full-time).

Wat ga je doen als Product Manager?

Jouw verantwoordelijkheden variëren van het initiëren van nieuwe producten tot het onderhouden van het contact met onze leveranciers. Binnen jouw takenpakket is assortimentsbeheer je grootste prioriteit (productintroducties en uitfaseringen). Voor het uitvoeren van deze taken is affiniteit met en kennis van de paardenmarkt een pré. Verder volg je vanuit field research de ontwikkelingen en de trends binnen de markt en beoordeel je deze op relevantie voor onze business. In deze afwisselende en commerciële functie werk je nauw samen met het huidige team.

Jouw profiel:

Voor deze functie zoeken wij een ervaren, gemotiveerde kandidaat met een relevante Hbo-opleiding, zoals HEAO-CE, HAS met marketing specialisatie en/of aanvullend met NIMA A/B. Daarnaast zijn de volgende kernmerken op jou van toepassing:

  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in e-commerce;
  • Technisch inzicht in de processen en de verschillende stadia van productontwikkeling;
  • Flexibel, accuraat, representatief, daadkrachtig en ambitieus;
  • Stressbestendig, neemt graag initiatief en staat open voor nieuwe dingen;
  • In staat om gestructureerd en zelfstandig te werken, maar je bent ook zeker een teamplayer;
  • Analytisch goed onderlegd;
  • Een passie voor paarden.

De Paardendrogist biedt: 

Een uitdagende functie binnen een team met een plezierige werksfeer, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren op de functie van Product Manager 

Spreekt deze uitdagende functie jou aan en voldoe je aan het profiel of heb je vragen over de functie? Dan ontvangen wij graag jouw CV, motivatie en/of vragen via emailadres: marlies@paardendrogist.nl.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Persoonlijk advies Terug naar boven