De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Phytonics

    Ingredient
  • Arnica  (1) Voor de verlichting van verstuikingen, kneuzingen en gelokaliseerde spierpijn. Arnica wordt veel gebruikt voor de massage van vermoeide spieren, pezen en gewrichten. Ondersteunt de doorbloeding en helpt gezonde cellen beschermen.

  • Saffraanbloesem  (1) Werkt rustgevend, bij krampen en verhoogt het concentratievermogen.

Phytonics Omni Milk 250 ml

Phytonics Omni Milk

1 2 3 4 5 (3 reviews)
€ 30,55
Verpakking: 250 ml
Bestellen

Jarenlange veterinaire ervaring, gecombineerd met kennis van westerse en Chinese geneeskunde, fytotherapie, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde vormt de basis van de nieuwe serie gezondheidsproducten onder de naam Phytonics.


Een uitgebreid team van dierenartsen, acupuncturisten en therapeuten volgen de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van gezondheid bij dier en mens in de meest brede zin van het woord. Daarbij gaat het niet alleen om aandoening en symptoombestrijding, maar wordt ook de wijze van omgang met dieren, huisvesting, beweging, voeding en medicatie in de ontwikkeling meegenomen. 

Persoonlijk advies Terug naar boven