De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Betalen

Betalen

Veilig en betrouwbaar betalen
Wij maken gebruiken van een SSL Certificaat waardoor u er zeker van bent dat uw gegevens via een beveiligde verbinding verzonden worden en nooit in handen vallen van derden. Zodra u het betaaltraject ingaat wordt de adresbalk groen en weet u zeker dat uw gegevens veilig zijn.

Online betalen
Profiteer van optimaal betaalgemak en betaal gegarandeerd veilig via IDEAL. U wordt in het besteltraject doorgelinkt naar de betaalpagina van uw eigen bank en de betaling gaat net als een betaling die u verricht met internetbankieren. Snel, vertrouwd en makkelijk. Voor bestellingen die u betaalt met Ideal hanteren wij uiteraard geen bestellimiet; uw bestelling zal altijd worden uitgeleverd! 

Met een cadeaubon
Wilt u een cadeaubon gebruiken om uw bestelling (deels) mee te betalen? Dan kunt u in het winkelmandje het nummer van de cadeaubon intoetsen. Uw korting wordt dan direct verwerkt.

Persoonlijk advies Terug naar boven